Khan Sir Current Affairs In English

1. India and which country has launched “Hydrogen Task Force”?
Ans. America

2. Which country has made a vaccine to fight all the dangerous viruses of the corona virus family?
Ans. America

3. India and which country signed an MoU for cooperation in agriculture and allied sectors?
Ans. fiji

4. Malaysia has overtaken which country to become India’s largest crude palm oil exporter in 2020-21?
Ans. Indonesia

5. To give impetus to the economy of which state of India, Raghuram Rajan has joined the Economic Advisory Council?
Ans. Tamil Nadu

6. In which state the Rubber Board has started the world’s first genetically modified rubber field trial?
Ans. Assam

7. Which country has been declared the world’s most peace-loving country in the 15th edition of the Global Peace Index?
Ans. Iceland

8. The central government has announced to sell what percentage stake in two public sector banks?
Ans. 51 percent

9. What has been successfully tested by the Israel Army?
Ans. aerial high powered laser

10. Which state has launched ‘Mukhyamantri Udyami Yojana’?
Ans. Bihar

Khan Sir Current Affairs In English

Share जरूर करें….‼️

Share जरूर करें ‼️….
Leave A Comment For Any Doubt And Question :-